Avantajele cloud-ului vs infrastructura proprie

O platformă de procesare inteligentă a documentelor (IDP) în cloud oferă mai multe avantaje față de o soluție on-premise (pe infrastructura proprie). Iată câteva beneficii cheie ale optării pentru o platformă IDP bazată pe cloud:

  1. Scalabilitate: platformele cloud vă permit să creșteți cu ușurință capacitățile de procesare a documentelor în funcție de nevoile dvs. Indiferent dacă faceți față unei creșteri a volumului de documente sau vă confruntați cu o perioadă de activitate redusă, soluțiile cloud se pot adapta rapid pentru a satisface cerințele dvs., fără a fi nevoie de schimbări în infrastructură.
  2. Eficiență a costurilor: soluțiile cloud funcționează în mod obișnuit pe un model de abonament sau cu plata pe măsură, eliminând nevoia de investiții inițiale mari în hardware, licențe software și întreținere. Acest lucru poate duce la un cost total de proprietate (TCO) mai mic în timp, deoarece plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați.
  3. Accesibilitate: Platformele IDP bazate pe cloud pot fi accesate de oriunde cu o conexiune la internet. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru companiile cu echipe la distanță sau distribuite, deoarece permite colaborarea fără întreruperi și procesarea documentelor, indiferent de locația fizică.
  4. Implementare rapidă: soluțiile cloud pot fi configurate și implementate mult mai rapid în comparație cu soluțiile on-premise, care implică adesea achiziționarea și configurarea hardware, software și infrastructură. Platformele cloud oferă un proces de implementare simplificat, permițându-vă să începeți rapid procesarea documentelor.
  5. Actualizări automate: Furnizorii de cloud gestionează întreținerea, actualizările și corecțiile, asigurându-se că platforma dvs. IDP rulează pe cea mai recentă tehnologie și funcții fără a necesita intervenția manuală din partea echipei IT. Acest lucru vă ajută să vă păstrați soluția în siguranță și actualizată.
  6. Recuperare în caz de dezastru și redundanță: Platformele cloud oferă de obicei opțiuni robuste de redundanță a datelor și de recuperare în caz de dezastru, reducând riscul pierderii datelor din cauza defecțiunilor hardware sau a altor evenimente neașteptate. Documentele și datele dvs. sunt stocate în siguranță și se face copii de siguranță în mai multe centre de date.
  7. Flexibilitatea integrării: Platformele IDP bazate pe cloud oferă adesea API-uri și opțiuni de integrare care facilitează conectarea cu alte servicii cloud, aplicații terțe și sisteme existente în cadrul organizației dvs.. Acest lucru facilitează schimbul de date fără întreruperi și integrarea fluxului de lucru.
  8. Performanță și scalabilitate: Furnizorii de cloud au capacitatea de a aloca resurse de calcul în mod dinamic, asigurând performanță optimă chiar și în perioadele de vârf de procesare. Această scalabilitate poate ajuta la menținerea unor viteze de procesare consistente, indiferent de volumul documentului.
  9. Concentrați-vă pe competențele echipei dvs.: prin întreținere infrastructurii către furnizorul de cloud, echipa dvs. IT se poate concentra pe mai multe inițiative strategice care contribuie direct la obiectivele dvs. de afaceri.

Powered by BetterDocs