Despre SenseTask – procesează documente cu Inteligența Artificială

Aceste articole reprezintă manualul și documentația tehnică pentru platforma SenseTask.

SenseTask – platforma care extrage automat datele esențiale din documente și eficientizează contabilitatea primară, gestiunea stocurilor și managementul documentelor în organizația ta.

  1. Extrage datele esențiale din documente folosind Inteligența Artificială cu o acuratețe și eficiență greu de egalat. Platforma elimină introducerea manuală a datelor și reduce considerabil timpii de procesare. SenseTask poate extrage automat datele esențiale din facturi, bonuri fiscale, avize, comenzi, contracte, acte de identitate, formulare și multe altele. De asemenea, echipa SenseTask poate antrena noi modele de extracție la cerere pe tipul Dvs. de document.
  2. Eficientizează contabilitatea primară și gestiunea stocurilor prin asocierea automată a datelor esențiale din documente cu date externe (ex. articole din nomenclator sau conturi contabile din ERP).
  3. Îmbunătățește managementul documentelor. SenseTask este un sistem inteligent de gestionare a documentelor (Document Management System sau DMS) care crește semnificativ vizibilitatea în documentele tale, permițând să filtrezi și să cauți după datele cheie și să configurezi fluxuri de lucru pentru documente (ex. aprobări).

Pentru mai multe informații accesați website-ul nostru www.sensetask.ro.

Platforma SenseTask a fost concepută pentru a redefini modul în care organizațiile extrag, gestionează și valorifică informațiile.

Cu accent pe eficiență și precizie, SenseTask este o sursă de inovație în domeniul managementului și a procesării inteligente a documentelor.

Confidențialitate datelor Dvs. este cel mai important lucru pentru noi, din acest motiv folosim cele mai moderne tehnologii de securizare a documentelor Dvs. în cloud.

Pentru a programa un demo online cu echipa noastră sau a obține un pilot gratis vizitați https://sensetask.com/ro/demo.

Powered by BetterDocs