Sincronizează date externe în SenseTask

Dacă în configurarea șablonului de export a unei integrări ați ales să încărcați date externe (ex. nomenclator articole, plan conturi, gestiuni, parteneri etc din ERP), atunci aceste date trebuie sincronizate în SenseTask.

Navigați în Setări > Integrări și integrarea dorită, veți vedea o lista a șabloanelor de export create. În dreptul șablonului nou creat apăsați butonul reprezentat de 3 puncte în coloană Acțiuni, apoi Sincronizează:

  • Sincronizează articole – sincronizează articolele din integrare în platforma SenseTask
  • Sincronizează articole noi – sincronizează numai articole noi din integrare în platforma SenseTask
  • Sincronizează gestiuni – sincronizează gestiunile din integrare în platforma SenseTask
  • Sincronizează plan de conturi – sincronizează de planul de conturi din integrare în platforma SenseTask
  • Sincronizează parteneri – sincronizează partenerii din integrare în platforma SenseTask
  • Sincronizează partenerii noi – sincronizează numai partenerii noi din integrare în platforma SenseTask

După ce ați pornit un proces de sincronizare este recomandat să așteptați ca acesta să se termine înainte de a porni altul, nu este indicată sincronizarea concomitentă la etichete multiple.

Odată sincronizate veți putea vedea aceste date în procesul de revizuire a unui document în câmpurile respective și le puteți asocia cu etichete de pe document.

Puteți sincroniza aceste date și în timpul revizuirii unui document, pentru a face acest lucru accesați Pasul 4: asocierea cu date externe.

Dacă nu vedeți aceste date in câmpurile respective din revizuire după sincronizare, verificați dacă în configurarea câmpului pe acest director, Configurarea etichetelor – datele ce se doresc detectate, este selectată opțiunea Tip date > Selectare unică din nomenclator.

Powered by BetterDocs